Nyttig

Vilkår og Betingelser

Denne hjemmeside drives af GEO-METRY. På hele webstedet henviser udtrykkene "vi", "os" og "vores" til GEO-METRY. GEO-METRY tilbyder denne hjemmeside, herunder alle informationer, værktøjer og tjenester, der er tilgængelige fra dette websted til dig, brugeren, betinget af din accept af alle vilkår, betingelser, politikker og meddelelser angivet her. Ved at besøge vores websted og/eller købe noget fra os, deltager du i vores "Service" og accepterer at være bundet af følgende vilkår og betingelser ("Servicevilkår", "Betingelser"), inklusive de yderligere vilkår og betingelser og politikker, der henvises til heri og/eller tilgængelige via hyperlink. Disse servicevilkår gælder for alle brugere af webstedet, inklusive uden begrænsning brugere, som er browsere, leverandører, kunder, forhandlere og/eller bidragydere af indhold. Læs venligst disse servicevilkår omhyggeligt, før du tilgår eller bruger vores websted. Ved at tilgå eller bruge en del af webstedet accepterer du at være bundet af disse servicevilkår. Hvis du ikke accepterer alle vilkår og betingelser i denne aftale, må du ikke få adgang til webstedet eller bruge nogen tjenester. Hvis disse servicevilkår betragtes som et tilbud, er accepten udtrykkeligt begrænset til disse servicevilkår. Alle nye funktioner eller værktøjer, der føjes til den nuværende butik, er også underlagt servicevilkårene. Du kan til enhver tid gennemgå den seneste version af servicevilkårene på denne side. Vi forbeholder os retten til at opdatere, ændre eller erstatte enhver del af disse Servicevilkår ved at offentliggøre opdateringer og/eller ændringer på vores hjemmeside. Det er dit ansvar at tjekke denne side med jævne mellemrum for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til hjemmesiden efter offentliggørelsen af ​​ændringer udgør accept af disse ændringer. Vores butik er hostet på Shopify Inc. De giver os den online e-handelsplatform, der giver os mulighed for at sælge vores produkter og tjenester til dig .

AFSNIT 1 - VILKÅR ONLINE BUTIK Ved at acceptere disse Servicevilkår, erklærer du, at du er mindst myndig i din bopælsstat eller -provins, eller at du er myndig i din bopælsstat eller -provins, og du har givet os dit samtykke til at tillade nogen af ​​dine mindreårige pårørende at bruge dette websted. Du må ikke bruge vores produkter til ulovlige eller uautoriserede formål, og du må heller ikke under brugen af ​​tjenesten overtræde nogen love i din jurisdiktion (inklusive men ikke begrænset til love om ophavsret). Du må ikke overføre nogen orme eller vira eller nogen kode af destruktiv karakter. Et brud på eller overtrædelse af nogen af ​​vilkårene vil resultere i en øjeblikkelig ophør af dine tjenester.

AFSNIT 2 - GENERELLE BETINGELSER Vi forbeholder os retten til at nægte nogen service til enhver af enhver grund til enhver tid. Du forstår, at dit indhold (ikke inklusive kreditkortoplysninger) kan overføres ukrypteret og involvere (a) transmissioner over forskellige netværk; og (b) ændringer for at tilpasse og tilpasse sig tekniske krav til tilslutning af netværk eller enheder. Kreditkortoplysninger krypteres altid under overførsel via netværk. Du accepterer ikke at reproducere, duplikere, kopiere, sælge, videresælge eller udnytte nogen del af tjenesten, brug af tjenesten eller adgang til tjenesten eller nogen kontakt på webstedet, hvorigennem Tjenesten leveres uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra os. Overskrifterne i denne aftale er kun inkluderet for nemheds skyld og vil ikke begrænse eller på anden måde påvirke disse vilkår.

AFSNIT 3 - NØJAGTIGHED, FULDSTÆNDIGHED OG RIDLIGHED AF OPLYSNINGER Vi er ikke ansvarlige, hvis oplysninger, der gøres tilgængelige på dette websted, ikke er nøjagtige, fuldstændige eller aktuelle. Materialet på dette websted er kun til generel information og bør ikke stoles på eller bruges som det eneste grundlag for at træffe beslutninger uden at konsultere primære, mere nøjagtige, mere fuldstændige eller mere rettidige informationskilder. Enhver tillid til materialet på dette websted er på din egen risiko. Dette websted kan indeholde visse historiske oplysninger. Historiske oplysninger er nødvendigvis ikke aktuelle og gives kun til din reference. Vi forbeholder os retten til at ændre indholdet af denne side til enhver tid, men vi har ingen forpligtelse til at opdatere nogen information på vores side. Du accepterer, at det er dit ansvar at overvåge ændringer på vores side.

AFSNIT 4 - ÆNDRINGER AF TJENESTE OG PRISER Priserne for vores produkter kan ændres uden varsel. Vi forbeholder os retten til til enhver tid at ændre eller afbryde tjenesten (eller enhver del eller indhold deraf) uden varsel til enhver tid. Vi skal ikke være ansvarlig over for dig eller enhver tredjepart for enhver ændring, prisændring, suspension eller afbrydelse af Tjenesten.

AFSNIT 5 - PRODUKTER ELLER TJENESTER (hvis relevant) Visse produkter eller tjenester er muligvis udelukkende tilgængelige online via webstedet. Disse produkter eller tjenester kan have begrænsede mængder og er kun genstand for returnering eller ombytning i henhold til vores tilbagebetalingspolitik. Vi har gjort alt for at vise så nøjagtigt som muligt farverne og billederne af vores produkter, der vises i butikken. Vi kan ikke garantere, at din computerskærms visning af enhver farve vil være nøjagtig. Vi forbeholder os retten, men er ikke forpligtet til, at begrænse salget af vores produkter eller tjenester til enhver person, geografisk region eller jurisdiktion. Vi kan udøve denne ret fra sag til sag. Vi forbeholder os retten til at begrænse mængden af ​​produkter eller tjenester, som vi tilbyder. Alle beskrivelser af produkter eller produktpriser kan til enhver tid ændres uden varsel, efter vores eget skøn. Vi forbeholder os retten til at afbryde ethvert produkt til enhver tid. Ethvert tilbud på et produkt eller en tjeneste, der er lavet på dette websted, er ugyldigt, hvor det er forbudt. Vi garanterer ikke, at kvaliteten af ​​produkter, tjenester, information eller andet materiale købt eller opnået af dig vil leve op til dine forventninger, eller at eventuelle fejl i Service vil blive rettet.

AFSNIT 6 - NØJAGTIGHED AF FAKTURERINGS- OG KONTOINFORMATIONER Vi forbeholder os retten til at afvise enhver ordre, du afgiver hos os. Vi kan efter eget skøn begrænse eller annullere købte mængder pr. person, pr. husstand eller pr. ordre. Disse begrænsninger kan omfatte ordrer afgivet af eller under den samme kundekonto, det samme kreditkort og/eller ordrer, der bruger den samme fakturerings- og/eller leveringsadresse. I tilfælde af at vi foretager en ændring af eller annullerer en ordre, kan vi forsøge at give dig besked ved at kontakte den e-mail og/eller faktureringsadresse/telefonnummer, der blev angivet på det tidspunkt, hvor ordren blev foretaget. Vi forbeholder os retten til at begrænse eller forbyde ordrer, der efter vores egen vurdering ser ud til at være afgivet af forhandlere, forhandlere eller distributører. Du accepterer at give aktuelle, fuldstændige og nøjagtige købs- og kontooplysninger for alle køb foretaget i vores butik. Du accepterer straks at opdatere din konto og andre oplysninger, herunder din e-mailadresse og kreditkortnumre og udløbsdatoer, så vi kan gennemføre dine transaktioner og kontakte dig efter behov. For flere detaljer, se venligst vores Refusionspolitik.

AFSNIT 7 - VALGFRI VÆRKTØJ Vi kan give dig adgang til tredjepartsværktøjer, som vi hverken overvåger eller har kontrol eller input over. Du anerkender og accepterer, at vi giver adgang til sådanne værktøjer "som de er" og "som tilgængelige" uden nogen garantier, repræsentationer eller betingelser af enhver art og uden nogen påtegning. Vi påtager os intet ansvar som følge af eller i forbindelse med din brug af valgfrie tredjepartsværktøjer. Enhver brug af de valgfrie værktøjer, der tilbydes via webstedet, er udelukkende på din egen risiko og skøn, og du bør sikre, at du er fortrolig med og godkende de vilkår, på hvilke værktøjer leveres af den eller de relevante tredjepartsudbydere. Vi kan også i fremtiden tilbyde nye tjenester og/eller funktioner via webstedet (herunder frigivelse af nye værktøjer og ressourcer). Sådanne nye funktioner og/eller tjenester er også underlagt disse servicevilkår.

AFSNIT 8 - TREDJEPARTSLINKS Visse indhold, produkter og tjenester, der er tilgængelige via vores tjeneste, kan omfatte materialer fra tredjeparter.Tredjepartslinks på dette websted kan lede dig til tredjepartswebsteder, der ikke er tilknyttet os. Vi er ikke ansvarlige for at undersøge eller evaluere indholdet eller nøjagtigheden, og vi garanterer ikke og vil ikke have noget ansvar eller ansvar for tredjepartsmaterialer eller -websteder eller for andre materialer, produkter eller tjenester fra tredjeparter. er ikke ansvarlige for nogen skade eller skade relateret til køb eller brug af varer, tjenester, ressourcer, indhold eller andre transaktioner foretaget i forbindelse med tredjepartswebsteder. Gennemgå omhyggeligt tredjepartens politikker og praksis, og sørg for, at du forstår dem, før du indgår i en transaktion. Klager, krav, bekymringer eller spørgsmål vedrørende tredjepartsprodukter skal rettes til tredjeparten.

AFSNIT 9 - BRUGERKOMMENTARER, FEEDBACK OG ANDRE INDSENDELSER Hvis du på vores anmodning sender visse specifikke bidrag (f.eks. konkurrencebidrag) eller uden en anmodning fra os, sender du kreative ideer, forslag, forslag, planer eller andre materialer, uanset om online, via e-mail, med post eller på anden måde (samlet "kommentarer"), accepterer du, at vi til enhver tid og uden begrænsninger kan redigere, kopiere, udgive, distribuere, oversætte og på anden måde bruge kommentarer, der du videresender til os. Vi er og skal ikke være forpligtet til (1) at opretholde eventuelle kommentarer i fortrolighed; (2) at betale kompensation for eventuelle kommentarer; eller (3) at svare på eventuelle kommentarer. Vi kan, men har ingen forpligtelse til, overvåge, redigere eller fjerne indhold, som vi efter eget skøn vurderer er ulovligt, stødende, truende, injurierende, ærekrænkende, pornografisk, obskønt eller på anden måde stødende eller krænker nogen parts intellektuelle ejendom eller disse servicevilkår. Du accepterer, at dine kommentarer ikke vil krænke nogen tredjeparts rettigheder, herunder ophavsret, varemærke, privatliv, personlighed eller anden personlig eller ejendomsret. Du accepterer endvidere, at dine kommentarer ikke vil indeholde injurierende eller på anden måde ulovligt, fornærmende eller uanstændigt materiale eller indeholde nogen computervirus eller anden malware, der på nogen måde kan påvirke driften af ​​Tjenesten eller enhver relateret hjemmeside. Du må ikke bruge en falsk e-mail-adresse, foregive at være en anden end dig selv eller på anden måde vildlede os eller tredjeparter med hensyn til oprindelsen af ​​eventuelle kommentarer. Du er alene ansvarlig for dine kommentarer og deres nøjagtighed. Vi påtager os intet ansvar og påtager os intet ansvar for eventuelle kommentarer indsendt af dig eller nogen tredjepart.

AFSNIT 10 - PERSONLIGE OPLYSNINGER Din indsendelse af personlige oplysninger gennem butikken er underlagt vores privatlivspolitik, som kan ses her.

AFSNIT 11 - FEJL, UNØJAGTIGHEDER OG UDELADELSER Af og til kan der være oplysninger på vores websted eller i tjenesten, der indeholder typografiske fejl, unøjagtigheder eller udeladelser, der kan relatere til produktbeskrivelser, priser, kampagner, tilbud, produktfragtomkostninger, transittider og tilgængelighed. Vi forbeholder os retten til at rette eventuelle fejl, unøjagtigheder eller udeladelser og til at ændre eller opdatere oplysninger eller annullere ordrer, hvis nogen oplysninger i tjenesten eller på et relateret websted er unøjagtige til enhver tid uden forudgående varsel (inklusive efter du har afgivet din ordre) .Vi påtager os ingen forpligtelse til at opdatere, ændre eller præcisere oplysninger i Tjenesten eller på noget relateret websted, herunder uden begrænsning, prisoplysninger, undtagen som krævet ved lov. Ingen specificeret opdaterings- eller opdateringsdato, der anvendes i tjenesten eller på nogen relateret hjemmeside, bør tages for at angive, at alle oplysninger i tjenesten eller på et relateret websted er blevet ændret eller opdateret.

AFSNIT 12 - FORBUDT ANVENDELSE Ud over andre forbud som angivet i Servicevilkårene, er du forbudt at bruge webstedet eller dets indhold: (a) til ethvert ulovligt formål; (b) at opfordre andre til at udføre eller deltage i ulovlige handlinger; (c) at overtræde internationale, føderale, provinsielle eller statslige regler, regler, love eller lokale forordninger; (d) at krænke eller krænke vores intellektuelle ejendomsrettigheder eller andres intellektuelle ejendomsrettigheder; (e) at chikanere, misbruge, fornærme, skade, bagvaske, nedgøre, intimidere eller diskriminere baseret på køn, seksuel orientering, religion, etnicitet, race, alder, national oprindelse eller handicap; (f) at indsende falske eller vildledende oplysninger; (g) at uploade eller overføre vira eller enhver anden form for ondsindet kode, der vil eller kan blive brugt på nogen måde, som vil påvirke funktionaliteten eller driften af ​​Tjenesten eller af enhver relateret hjemmeside, andre hjemmesider eller internettet; (h) at indsamle eller spore andres personlige oplysninger; (i) at spam, phish, pharm, påskud, spider, crawl eller scrape; (j) til ethvert obskønt eller umoralsk formål; eller (k) for at forstyrre eller omgå sikkerhedsfunktionerne i Tjenesten eller enhver relateret hjemmeside, andre hjemmesider eller internettet. Vi forbeholder os retten til at afslutte din brug af tjenesten eller enhver relateret hjemmeside for at overtræde nogen af ​​de forbudte anvendelser.

AFSNIT 13 - FRASKRIVELSE AF GARANTIER; ANSVARSBEGRÆNSNING Vi garanterer, repræsenterer eller garanterer ikke, at din brug af vores Tjeneste vil være uafbrudt, rettidig, sikker eller fejlfri. Vi garanterer ikke, at de resultater, der kan opnås ved brugen af ​​Tjenesten, vil være nøjagtige eller pålidelig. Du accepterer, at vi fra tid til anden kan fjerne tjenesten på ubestemt tid eller annullere tjenesten til enhver tid uden varsel til dig. Du accepterer udtrykkeligt, at din brug af eller manglende evne til at bruge tjenesten er på din eneste risiko. Tjenesten og alle produkter og tjenester, der leveres til dig gennem Tjenesten, leveres (bortset fra som udtrykkeligt angivet af os) "som de er" og "som tilgængelige" til din brug, uden nogen repræsentation, garantier eller betingelser af nogen art, hverken udtrykkeligt eller underforstået, herunder alle underforståede garantier eller betingelser for salgbarhed, salgbar kvalitet, egnethed til et bestemt formål, holdbarhed, titel og ikke-krænkelse.

AFSNIT 14 - ERSTATNING Du accepterer at holde skadesløs, forsvare og holde GEO-METRY og vores moderselskab, datterselskaber, tilknyttede selskaber, partnere, embedsmænd, direktører, agenter, entreprenører, licensgivere, tjenesteudbydere, underleverandører, leverandører, praktikanter og ansatte uskadelige fra enhver krav eller krav, herunder rimelige advokatsalærer, fremsat af en tredjepart på grund af eller som følge af dit brud på disse servicevilkår eller de dokumenter, de inkorporerer ved henvisning, eller din overtrædelse af nogen lov eller en tredjemands rettigheder parti.

AFSNIT 15 - ADSKELBARHED I tilfælde af, at en bestemmelse i disse Servicevilkår bestemmes at være ulovlig, ugyldig eller ikke kan håndhæves, skal en sådan bestemmelse ikke desto mindre kunne håndhæves i det fulde omfang, det er tilladt i henhold til gældende lov, og den uhåndhævelige del skal anses for at være adskilt fra disse Servicevilkår påvirker en sådan afgørelse ikke gyldigheden og håndhævelsen af ​​andre resterende bestemmelser.

AFSNIT 16 - OPSIGELSE Parternes forpligtelser og forpligtelser, der er pådraget før opsigelsesdatoen, skal overleve opsigelsen af ​​denne aftale til alle formål. Disse servicevilkår er effektive, medmindre og indtil de opsiges af enten dig eller os. Du kan til enhver tid opsige disse servicevilkår ved at meddele os, at du ikke længere ønsker at bruge vores tjenester, eller når du holder op med at bruge vores side. enhver vilkår eller bestemmelse i disse Servicevilkår, kan vi også opsige denne aftale til enhver tid uden varsel, og du vil forblive ansvarlig for alle skyldige beløb til og med opsigelsesdatoen; og/eller kan derfor nægte dig adgang til vores tjenester (eller en del heraf).

AFSNIT 17 - HELE AFTALE Hvis vi undlader at udøve eller håndhæve nogen rettighed eller bestemmelse i disse servicevilkår, udgør ikke et afkald på en sådan rettighed eller bestemmelse. Disse servicevilkår og enhver politik eller driftsregler, som er opslået af os på dette websted eller med hensyn til Tjenesten udgør hele aftalen og forståelsen mellem dig og os og regulerer din brug af Tjenesten, og erstatter alle tidligere eller samtidige aftaler, kommunikationer og forslag, hvad enten de er mundtlige eller skriftlige, mellem dig og os (inklusive, men ikke begrænset til , eventuelle tidligere versioner af servicevilkårene). Eventuelle uklarheder i fortolkningen af ​​disse servicevilkår skal ikke fortolkes over for den udarbejdende part.

AFSNIT 18 - GÆLDENDE LOV Disse Servicevilkår og eventuelle separate aftaler, hvorved vi leverer Tjenester til dig, skal være underlagt og fortolket i overensstemmelse med dansk lovgivning.

AFSNIT 19 - ÆNDRINGER I VILKÅR FOR SERVICE Du kan til enhver tid se den seneste version af Servicevilkårene på denne side. Vi forbeholder os retten til efter vores eget skøn at opdatere, ændre eller erstatte enhver del af disse Servicevilkår ved at offentliggøre opdateringer og ændringer på vores hjemmeside. Det er dit ansvar at tjekke vores hjemmeside med jævne mellemrum for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til vores hjemmeside eller tjenesten efter offentliggørelsen af ​​eventuelle ændringer til disse servicevilkår udgør accept af disse ændringer.

AFSNIT 20 - KONTAKTOPLYSNINGER Spørgsmål om Servicevilkårene skal sendes til os på info@geo-metry.dk

Returpolitik

Vi har 30 dages returret, hvilket betyder, at du har 30 dage efter modtagelse af din vare til at anmode om en returnering.

For at være berettiget til returnering skal din vare være i samme stand, som du modtog den, ubrugt eller ubrugt, med mærker og i dens originale emballage. Du skal også bruge kvitteringen eller købsbeviset.

For at starte en returnering kan du kontakte os på info@geo-metry.dk. Bemærk venligst, at returnering skal sendes til følgende adresse: Wieneryen 12, 2830 Virum -Danmark

Hvis din returnering accepteres, sender vi dig instruktioner om, hvordan og hvor du skal sende din pakke. Varer, der sendes tilbage til os uden først at have anmodet om returnering, vil ikke blive accepteret.

Du kan altid kontakte os for ethvert returspørgsmål på info@geo-metry.dk.

Skader og problemer
Undersøg venligst din ordre ved modtagelse og kontakt os straks, hvis varen er defekt, beskadiget, eller hvis du modtager den forkerte vare, så vi kan vurdere problemet og rette op på det.

Udvekslinger
Den hurtigste måde at sikre, at du får, hvad du ønsker, er at returnere den vare, du har, og når returneringen er accepteret, foretage et separat køb for den nye vare.

EU 14 dages fortrydelsesperiode
Uanset ovenstående, hvis varen sendes til EU, har du ret til at annullere eller returnere din ordre inden for 14 dage, uanset årsag og uden begrundelse. Som ovenfor skal din vare være i samme stand, som du modtog den, ubrugt eller ubrugt, med mærker og i dens originale emballage. Du skal også bruge kvitteringen eller købsbeviset.

Tilbagebetalinger
Vi giver dig besked, når vi har modtaget og inspiceret din returnering, og giver dig besked, om refusionen blev godkendt eller ej. Hvis den godkendes, vil du automatisk blive refunderet på din oprindelige betalingsmetode inden for 10 hverdage. Husk, at det kan tage noget tid for din bank eller dit kreditkortselskab at behandle og bogføre refusionen.
Hvis der er gået mere end 15 hverdage, siden vi har godkendt din returnering, bedes du kontakte os på info@geo-metry.dk

KLAGER

Skriv venligst dine bekymringer eller klager til os på: info@geo-metry.dk

Du kan indgive en klage over varer købt hos os til DISUPTE-INSTITUTTET, Nævnenes Hus, Toldboden2, 8800 Viborg, Danmark.

Du kan indgive en reklamation online gennem Klageportalen for Nævenes Hus.

Fortrolighedspolitik

Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan GEO-METRY (" webstedet ", " vi ", " os " eller " vores ") indsamler, bruger og videregiver dine personlige oplysninger, når du besøger, bruger vores tjenester eller foretager et køb fra geo -metry.dk (" Sitet ") eller på anden måde kommunikere med os (samlet kaldet " Tjenesterne "). I forbindelse med denne privatlivspolitik betyder " du " og " din " dig som bruger af tjenesterne, uanset om du er kunde, besøgende på webstedet eller en anden person, hvis oplysninger vi har indsamlet i henhold til denne fortrolighedspolitik.

Læs venligst denne fortrolighedspolitik omhyggeligt. Ved at bruge og få adgang til nogen af ​​tjenesterne accepterer du indsamling, brug og videregivelse af dine oplysninger som beskrevet i denne privatlivspolitik. Hvis du ikke accepterer denne fortrolighedspolitik, skal du ikke bruge eller få adgang til nogen af ​​tjenesterne.

Ændringer til denne privatlivspolitik

Vi kan opdatere denne fortrolighedspolitik fra tid til anden, herunder for at afspejle ændringer i vores praksis eller af andre operationelle, juridiske eller regulatoriske årsager. Vi vil offentliggøre den reviderede privatlivspolitik på webstedet, opdatere "Sidst opdateret"-datoen og tage alle andre skridt, der kræves af gældende lovgivning.

Hvordan vi indsamler og bruger dine personlige oplysninger

For at levere Tjenesterne indsamler og har vi indsamlet i løbet af de sidste 12 måneder personlige oplysninger om dig fra en række forskellige kilder, som beskrevet nedenfor. De oplysninger, som vi indsamler og bruger, varierer afhængigt af, hvordan du interagerer med os.

Ud over de specifikke anvendelser, der er angivet nedenfor, kan vi bruge oplysninger, vi indsamler om dig, til at kommunikere med dig, levere Tjenesterne, overholde alle gældende juridiske forpligtelser, håndhæve eventuelle gældende servicevilkår og til at beskytte eller forsvare Tjenesterne, vores rettigheder og vores brugeres eller andres rettigheder.

Hvilke personlige oplysninger vi indsamler

De typer af personlige oplysninger, vi indhenter om dig, afhænger af, hvordan du interagerer med vores websted og bruger vores tjenester. Når vi bruger udtrykket "personlige oplysninger", henviser vi til oplysninger, der identificerer, relaterer til, beskriver eller kan associeres med dig. De følgende afsnit beskriver de kategorier og specifikke typer af personlige oplysninger, vi indsamler.

Oplysninger, vi indsamler direkte fra dig

Oplysninger, som du sender direkte til os gennem vores tjenester, kan omfatte:

 • Grundlæggende kontaktoplysninger, herunder dit navn, adresse, telefonnummer, e-mail.
 • Ordreoplysninger, herunder dit navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, betalingsbekræftelse, e-mailadresse, telefonnummer.
 • Kontooplysninger , herunder dit brugernavn, adgangskode, sikkerhedsspørgsmål.
 • Shoppingoplysninger , herunder de varer, du ser, lægger i din indkøbskurv eller tilføjer til din ønskeliste.
 • Kundesupportoplysninger, herunder de oplysninger, du vælger at inkludere i kommunikation med os, for eksempel når du sender en besked gennem Tjenesterne.

Nogle funktioner i Tjenesterne kan kræve, at du direkte giver os visse oplysninger om dig selv. Du kan vælge ikke at give disse oplysninger, men at gøre det kan forhindre dig i at bruge eller få adgang til disse funktioner.

Oplysninger, vi indsamler gennem cookies

Vi indsamler også automatisk visse oplysninger om din interaktion med tjenesterne (" brugsdata "). For at gøre dette kan vi bruge cookies, pixels og lignende teknologier (" cookies "). Brugsdata kan omfatte oplysninger om, hvordan du får adgang til og bruger vores websted og din konto, herunder enhedsoplysninger, browseroplysninger, oplysninger om din netværksforbindelse, din IP-adresse og andre oplysninger vedrørende din interaktion med tjenesterne.

Oplysninger, vi indhenter fra tredjeparter

Endelig kan vi indhente oplysninger om dig fra tredjeparter, herunder fra leverandører og tjenesteudbydere, som kan indsamle oplysninger på vores vegne, såsom:

 • Virksomheder, der understøtter vores websted og tjenester, såsom Shopify.
 • Vores betalingsbehandlere, som indsamler betalingsoplysninger (f.eks. bankkonto-, kredit- eller betalingskortoplysninger, faktureringsadresse) for at behandle din betaling for at opfylde dine ordrer og forsyne dig med produkter eller tjenester, du har anmodet om, for at udføre vores kontrakt med dig.
 • Når du besøger vores websted, åbner eller klikker på e-mails, vi sender dig, eller interagerer med vores tjenester eller annoncer, kan vi eller tredjeparter, vi arbejder med, automatisk indsamle visse oplysninger ved hjælp af online-sporingsteknologier såsom pixels, web beacons, softwareudviklere kits, tredjepartsbiblioteker og cookies.

Alle oplysninger, vi får fra tredjeparter, vil blive behandlet i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik. Vi er ikke ansvarlige eller ansvarlige for nøjagtigheden af ​​de oplysninger, som tredjeparter har givet os, og vi er ikke ansvarlige for nogen tredjeparts politikker eller praksis. For mere information, se afsnittet nedenfor, Tredjeparts websteder og links .

Hvordan vi bruger dine personlige oplysninger

 • Levering af produkter og tjenester. Vi bruger dine personlige oplysninger til at give dig Tjenesterne for at udføre vores kontrakt med dig, herunder for at behandle dine betalinger, opfylde dine ordrer, sende meddelelser til dig relateret til din konto, køb, returnering, ombytning eller andre transaktioner, til oprette, vedligeholde og på anden måde administrere din konto, for at arrangere forsendelse, lette eventuelle returneringer og ombytninger og for at give dig mulighed for at skrive anmeldelser.
 • Marketing og annoncering. Vi bruger dine personlige oplysninger til markedsførings- og salgsfremmende formål, såsom til at sende marketing-, reklame- og salgsfremmende kommunikation via e-mail, sms eller post, og til at vise dig annoncer for produkter eller tjenester. Dette kan omfatte brug af dine personlige oplysninger til bedre at skræddersy tjenesterne og annoncering på vores websted og andre websteder.
 • Sikkerhed og forebyggelse af svindel. Vi bruger dine personlige oplysninger til at opdage, undersøge eller træffe foranstaltninger vedrørende mulig svigagtig, ulovlig eller ondsindet aktivitet. Hvis du vælger at bruge Tjenesterne og registrerer en konto, er du ansvarlig for at opbevare dine kontooplysninger sikkert. Vi anbefaler stærkt, at du ikke deler dit brugernavn, din adgangskode eller andre adgangsoplysninger med andre. Hvis du mener, at din konto er blevet kompromitteret, bedes du kontakte os med det samme.
 • Kommunikerer med dig. Vi bruger dine personlige oplysninger til at give dig kundesupport og forbedre vores tjenester. Dette er i vores legitime interesse for at være lydhør over for dig, for at levere effektive tjenester til dig og for at opretholde vores forretningsforbindelse med dig.

Cookies

Som mange andre websteder bruger vi cookies på vores websted. Se https://www.shopify.com/legal/cookies for specifik information om de cookies, som vi bruger i forbindelse med at drive vores butik med Shopify. Vi bruger cookies til at styrke og forbedre vores websted og vores tjenester (herunder for at huske dine handlinger og præferencer), til at køre analyser og bedre forstå brugerinteraktion med tjenesterne (i vores legitime interesse i at administrere, forbedre og optimere tjenesterne). Vi kan også tillade tredjeparter og tjenesteudbydere at bruge cookies på vores websted for bedre at skræddersy tjenester, produkter og annoncering på vores websted og andre websteder.

De fleste browsere accepterer automatisk cookies som standard, men du kan vælge at indstille din browser til at fjerne eller afvise cookies via din browserkontrol. Husk, at fjernelse eller blokering af cookies kan have en negativ indvirkning på din brugeroplevelse og kan få nogle af Tjenesterne, herunder visse funktioner og generel funktionalitet, til at fungere forkert eller ikke længere være tilgængelige. Derudover forhindrer blokering af cookies muligvis ikke helt, hvordan vi deler oplysninger med tredjeparter såsom vores reklamepartnere.

Hvordan vi videregiver personlige oplysninger

Under visse omstændigheder kan vi videregive dine personlige oplysninger til tredjeparter til legitime formål underlagt denne privatlivspolitik. Sådanne omstændigheder kan omfatte:

 • Med leverandører eller andre tredjeparter, der udfører tjenester på vores vegne (f.eks. it-administration, betalingsbehandling, dataanalyse, kundesupport, cloud-lagring, opfyldelse og forsendelse).
 • Når du anviser, anmoder os eller på anden måde giver samtykke til vores videregivelse af visse oplysninger til tredjeparter, såsom at sende dig produkter eller gennem din brug af sociale medie-widgets eller login-integrationer, med dit samtykke.
 • Med vores tilknyttede selskaber eller på anden måde inden for vores virksomhedsgruppe, i vores legitime interesse for at drive en succesfuld forretning.
 • I forbindelse med en forretningstransaktion, såsom en fusion eller konkurs, for at overholde alle gældende juridiske forpligtelser (herunder at reagere på stævninger, ransagningskendelser og lignende anmodninger), for at håndhæve eventuelle gældende servicevilkår og for at beskytte eller forsvare Tjenesterne, vores rettigheder og vores brugeres eller andres rettigheder.


Vi bruger eller videregiver ikke følsomme personlige oplysninger med det formål at udlede karakteristika om dig.


Brugergenereret indhold

Tjenesterne kan give dig mulighed for at sende produktanmeldelser og andet brugergenereret indhold. Hvis du vælger at indsende brugergenereret indhold til et offentligt område af Tjenesterne, vil dette indhold være offentligt og tilgængeligt for alle.

Vi kontrollerer ikke, hvem der skal have adgang til de oplysninger, du vælger at gøre tilgængelige for andre, og kan ikke sikre, at parter, der har adgang til sådanne oplysninger, vil respektere dit privatliv eller holde det sikkert. Vi er ikke ansvarlige for privatlivets fred eller sikkerheden af ​​nogen information, som du gør offentligt tilgængelig, eller for nøjagtigheden, brugen eller misbrugen af ​​oplysninger, som du afslører eller modtager fra tredjeparter.

Tredjeparts websteder og links

Vores websted kan give links til websteder eller andre onlineplatforme, der drives af tredjeparter. Hvis du følger links til websteder, der ikke er tilknyttet eller kontrolleret af os, bør du gennemgå deres privatlivs- og sikkerhedspolitikker og andre vilkår og betingelser. Vi garanterer ikke og er ikke ansvarlige for sådanne websteders privatliv eller sikkerhed, herunder nøjagtigheden, fuldstændigheden eller pålideligheden af ​​oplysninger, der findes på disse websteder. Oplysninger, du afgiver på offentlige eller semi-offentlige spillesteder, herunder oplysninger, du deler på tredjeparts sociale netværksplatforme, kan også ses af andre brugere af Tjenesterne og/eller brugere af disse tredjepartsplatforme uden begrænsning med hensyn til deres brug af os. eller af en tredjepart. Vores medtagelse af sådanne links indebærer ikke i sig selv nogen godkendelse af indholdet på sådanne platforme eller af deres ejere eller operatører, undtagen som angivet på Tjenesterne.

Børns data

Tjenesterne er ikke beregnet til at blive brugt af børn, og vi indsamler ikke bevidst nogen personlige oplysninger om børn. Hvis du er forælder eller værge for et barn, der har givet os deres personlige oplysninger, kan du kontakte os ved at bruge kontaktoplysningerne nedenfor for at anmode om at få dem slettet.

Fra ikrafttrædelsesdatoen for denne privatlivspolitik har vi ikke faktisk viden om, at vi "deler" eller "sælger" (som disse vilkår er defineret i gældende lov) personlige oplysninger om personer under 16 år.

Sikkerhed og opbevaring af dine oplysninger

Vær opmærksom på, at ingen sikkerhedsforanstaltninger er perfekte eller uigennemtrængelige, og vi kan ikke garantere "perfekt sikkerhed." Derudover er enhver information, du sender til os, muligvis ikke sikker under transport. Vi anbefaler, at du ikke bruger usikre kanaler til at kommunikere følsomme eller fortrolige oplysninger til os.

Hvor længe vi opbevarer dine personlige oplysninger afhænger af forskellige faktorer, såsom om vi har brug for oplysningerne for at vedligeholde din konto, levere Tjenesterne, overholde juridiske forpligtelser, løse tvister eller håndhæve andre gældende kontrakter og politikker.

Dine rettigheder og valg

Afhængigt af hvor du bor, kan du have nogle eller alle de rettigheder, der er anført nedenfor i forhold til dine personlige oplysninger. Disse rettigheder er dog ikke absolutte, de gælder muligvis kun under visse omstændigheder, og i visse tilfælde kan vi afvise din anmodning som tilladt ved lov.

 • Ret til adgang/vide. Du kan have ret til at anmode om adgang til personlige oplysninger, som vi har om dig, herunder detaljer vedrørende de måder, hvorpå vi bruger og deler dine oplysninger.
 • Ret til at slette. Du kan have ret til at anmode om, at vi sletter personlige oplysninger, vi opbevarer om dig.
 • Ret til at rette. Du har muligvis ret til at anmode om, at vi retter unøjagtige personoplysninger, vi opbevarer om dig.
 • Ret til portabilitet. Du kan have ret til at modtage en kopi af de personlige oplysninger, vi har om dig, og til at anmode om, at vi overfører dem til en tredjepart, under visse omstændigheder og med visse undtagelser.

 • Begrænsning af behandling: Du kan have ret til at bede os om at stoppe eller begrænse vores behandling af personlige oplysninger.
 • Tilbagetrækning af samtykke: Hvor vi er afhængige af samtykke til at behandle dine personlige oplysninger, kan du have ret til at trække dette samtykke tilbage.
 • Appel: Du har muligvis ret til at appellere vores afgørelse, hvis vi afslår at behandle din anmodning. Det kan du gøre ved at svare direkte på vores afslag.
 • Håndtering af kommunikationspræferencer: Vi sender dig muligvis salgsfremmende e-mails, og du kan til enhver tid fravælge at modtage disse ved at bruge afmeldingsmuligheden, der vises i vores e-mails til dig. Hvis du fravælger det, kan vi stadig sende dig ikke-promoverende e-mails, såsom dem om din konto eller ordrer, du har foretaget.

Du kan udøve enhver af disse rettigheder, hvor det er angivet på vores websted eller ved at kontakte os ved at bruge kontaktoplysningerne nedenfor.

Vi vil ikke diskriminere dig for at udøve nogen af ​​disse rettigheder. Vi skal muligvis indsamle oplysninger fra dig for at bekræfte din identitet, såsom din e-mailadresse eller kontooplysninger, før vi giver et reelt svar på anmodningen. I overensstemmelse med gældende love kan du udpege en autoriseret agent til at fremsætte anmodninger på dine vegne om at udøve dine rettigheder. Før vi accepterer en sådan anmodning fra en agent, vil vi kræve, at agenten fremlægger bevis for, at du har autoriseret dem til at handle på dine vegne, og vi kan have brug for, at du bekræfter din identitet direkte hos os. Vi vil reagere på din anmodning rettidigt som krævet i henhold til gældende lovgivning.

Klager

Hvis du har klager over, hvordan vi behandler dine personoplysninger, bedes du kontakte os ved at bruge kontaktoplysningerne nedenfor. Hvis du ikke er tilfreds med vores svar på din klage, kan du, afhængigt af hvor du bor, have ret til at appellere vores afgørelse ved at kontakte os ved at bruge kontaktoplysningerne angivet nedenfor, eller indgive din klage til din lokale databeskyttelsesmyndighed.

Internationale brugere

Bemærk venligst, at vi kan overføre, opbevare og behandle dine personlige oplysninger uden for det land, du bor i, herunder USA. Dine personlige oplysninger behandles også af personale og tredjepartstjenesteudbydere og partnere i disse lande.

Hvis vi overfører dine personlige oplysninger ud af Europa, vil vi stole på anerkendte overførselsmekanismer såsom Europa-Kommissionens standardkontraktbestemmelser eller tilsvarende kontrakter udstedt af den relevante kompetente myndighed i Storbritannien, alt efter hvad der er relevant, medmindre dataoverførslen er til et land der er blevet besluttet at give et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål om vores privatlivspraksis eller denne privatlivspolitik, eller hvis du ønsker at udøve nogen af ​​de rettigheder, der er tilgængelige for dig, bedes du kontakte os på info@geo-metry.dk.

Du kan lære og finde mere information om cookies og følgende tredjepartswebsteder Alt om cookies .

Skatter

Vis nøjagtige priser ved at vælge dit land for at se prisen, som afspejler den korrekte momsprocent. Ved levering uden for EU vil prisen blive vist uden moms.

Ved bestilling fra et ikke-EU-land pålægges der ikke dansk moms. Vær opmærksom på, at kunder fra lande uden for EU kan blive pålagt at betale yderligere told og importafgifter ved modtagelse af deres ordre.

Ved valg af bopæl fra filtmenuen øverst, trækkes de danske afgifter/moms fra, og priserne opdateres automatisk.

Vi har begrænset vores forsendelsesdestinationer til en håndfuld lande inden for EU og uden for EU for at imødekomme specifikke forsendelseskrav.

Forsendelsesdetaljer

FORSENDELSESINFORMATION


Brug et øjeblik på at krydstjekke listen over lande, vi tilbyder forsendelse til, sammen med de gældende forsendelsesomkostninger, før du afslutter din ordre.

Danmark - fra 49 DKK. GRATIS fragt ved ordrer over 500 DKK.

EU-lande ( Sverige, Finland, Tyskland, Spanien, Portugal, Italien, Ungarn, Belgien, Estland, Holland, Luxembourg, Slovakiet) - fra 95 DKK

FORSENDELSE TIL UDLANDET OG IKKE-EU-LANDE:


USA og Canada : fra 299 DKK (afgift ikke inkluderet - afhængig af størrelse)

Japan: fra 299 DKK (afgift ikke inkluderet - afhængig af størrelse)


Vi sender ikke til Storbritannien, Norge, Frankrig, Australien og Schweiz

Bemærk venligst:

For lande uden for EU kan der forekomme forsinkelser på grund af tilpassede kontroller.

Ved bestilling fra et EU-land betaler du danske afgifter. Hvis du bestiller fra et ikke-EU-land, vil du ikke blive opkrævet danske afgifter, men vil blive opkrævet med dine lokale afgifter. Ved kassen fratrækkes de danske afgifter.

Fragtpriserne kan variere alt efter antallet af produkter og mængden af ​​disse. Ved bestilling fra lande uden for EU reserverer systemet det højeste beløb for forsendelsesomkostningerne; når din ordre er opfyldt - justerer vi manuelt forsendelsesomkostningerne og refunderer prisforskellen, når det er relevant.

 • Infos

  CVR:. 38426079

  +45 50 47 56 80

  Wienerbyen 12, 2830

  Danmark • Kontakt

  Info@geo-metry.dk

 • Slow Fashion

  - håndlavet i Danmark

  - lavet på bestilling

  - Europæisk læder